6 Ağustos 2013 Salı

SU İLE ŞİFALANMA….

SU İLE ŞİFALANMA….

İnsanlarin huzura kavusmasi için bedeni arindirmak çok önemli. Bir insana sifa olsun diye frekans yükleyerek verdigimiz su, o kisinin bedenini temizler.

Suyla ilgili uygulamalar onlarca. Örnegin büyüyü çözer, akip gitmesini saglar. Eve konulan bir kase su, bütün odalardaki negatif enerjileri yok eder..


 Bedene dogru bir sekilde yüklendiginde sifa aracidir. Nasil ilaçlar sifa katiyorsa, ”SU” bunlar arasinda en önemli maddedir.


Yarin için düsüncelerinizi, niyetlerinizi ve dileklerinizi bir kagit bardagin üzerine yazin, suyun bunlarin tezahürüne yardim etmesi için.

 Bazen bu, “yarin sasirtici sekilde yaratici olacagim ve sevgiyle parildayacagim” gibi genel iyi bir prensip olabilir veya “yarin bu durum ile zorlugumu çözmeyi diliyorum” gibi spesifik olabilir.


Bunu tam bir zihinsel berraklik ve sükran ile yaptiktan sonra, suyun yarisini için ve suyun büyük yogunluk ile yansittigini ve evrene büyütücü bir anten olarak davrandigini bilerek uykuya dalin.


 Bedeninizdeki içtiginiz su sizin niyetinizi tasiyor ve hala ”HER SEY” e bagli olan bardakta kalan su ile baglantili ve mesajinizi evrene göndermenize yardim ediyor. Onun yapisi düsüncenizi gerçekten degistiriyor ve bu bilim tarafindan kanitlanabilirdir.


Siz uyurken, bilinçalti zihniniz hem bedeninizdeki suyla hem de bardaktaki suyla iletisim kurmaya devam eder ve sizin konsantre oldugunuz seye yapisini degistirir, sabahleyin uyandiginizda ve bardakta kalan suyu içtiginizde, tam tamina hayallerinizi içiyor olursunuz !



Bu, onlari tüm varliginizda daha da güçlü yansitir. Bunu her gece yapin ve nelerin oldugunu görün, mucizeler katlanir ve saglik daha hizli sekilde güçlenir.



Su, insanlarin sahip oldugu en güzel, degisken ve düsünceden etkilenen fiziksel maddedir.



Su, varligimizin holograminda nihai fiziksel tezahürdür ve eger suyunuzu severseniz, o da sizi sever ve yolunuzda size yardim eder.


Su canli ve farkindadir.


ALINTIDIR..

Hiç yorum yok: