23 Ağustos 2013 Cuma

Esmalarla Doğal Tedavi Frekanslar

Esmalarla Doğal Tedavi Frekansları
Esmaların taşıdığı belli frekanslar vardır. Bu frekansları bilir Esmaları ona göre okursak birçok hastalığı yok edebilmek mümkündür. Örneğin Allahın Baki esmasının frekansı 1 hertzdir. Bu Esmayı okumak hipofiz salgısında saç renklendiriciyi faal durumu geçirir ve başın arka kısmındaki saçları eski rengine çevirir.
Yine Rahman Rahim Allah esmalarının frekans göstergesi 14 hertze işaret eder. Bu Esmalar okunması durumunda verdiği 14 hertzlik frekans ile Kabakulağa karşı tedavi verir.
Aşırı öfke durumu söz konusu olduğunda Rahim Kahhar Hay Esmaları bedende öfkeyi sakinleştirecek titreşim yayar. 20 kez okunması yeterlidir.
Parazitlerden rahatsız durum söz konusunda ise Aziz Vehhab Alim Şekur Esmaları parazitleri yok etme konusunda gerekli titreşim ve frekansı vererek bu parazitleri yok eder.
Nur Hak Esmaları ise mikrop kapmış bölgeye okunursa tez zamanda orası şifa bulur.
Esmaların organlarla olan ilişkileri de mevcuttur. Burada önemli olan hastalıkların frekansını bilip ona göre Esma kullanmaktır. Beyin iletişim korteksine eğer Esmalarla sinyal atılırsa Migren ağrıları kaşla göz arasında izole olur. Beyin Esmalara ve verdiği titreşimlere ehildir. Kuranda Allah Adem'e AS, Esmaları öğrettik diyor.

Hiç yorum yok: