23 Ağustos 2013 Cuma

Siz incilerinizi kime veriyorsunuz?

Hedeflerin hayatımızdaki öneminden bahsedilip durur.  Belki de hedeflerden daha önemlisi hedeflere ulaşma nedenidir.  Çünkü hedef kırılgandır, sınanabilir ya da bir şey olur ve hedefinizden sapabilirsiniz ama o hedefin etrafına nedenleri sararsanız hedefiniz için bir kütle oluşturmuş olursunuz yani bir enerji formundan çıkar ve kütle kazanır. Değerlerinizi sararsanız kütle daha da büyür.  Hayallerinizi veya hedeflerinizi takdir eden kişilerle konuşursanız enerji artar ve o kütle daha da büyür.

Hz. İsa çok sevecen biriydi ve şöyle derdi 'İncilerinizi domuzun önüne atmayın. Yoksa bunları ayaklarıyla çiğnedikten sonra dönüp sizi parçalayabilirler'. İsa herkesi çok seven çok nazik biriydi. Bununla birlikte bazı insanların domuz olduğunu söylüyordu, bazı insanlarında sizin için önemli olan, değerli olanı, kutsal olanı çiğneyip, sizi paramparça edebileceğine işaret ediyordu.

Siz incilerinizi kime veriyorsunuz?

Sizi parça parça etmek, yok etmek isteyen enerjilere ihtiyacınız yok. İncilerinizi önce kendinize verin, sonra sizi kalpten sevenlere ( zihinde sevenler geçici bu yüzden kalpten diyorum çünkü kalpten seven özden sever ), iyi şeyleri seven, kutlamayı seven, incinin kıymetini bilen insanlara verin. Mantıklı ve sevgi dolu olan bu.
Yani demek istiyorum ki kütleyi istediğiniz düşüncelere verin ve istemediğiniz düşüncelerinde kütlesini zayıflatın, enerji haline getirin ve uzaklaştırın hayatınızdan …


Aşk'la...

Gülden 

Hiç yorum yok: