23 Ağustos 2013 Cuma

Olaylara Tasarruf Etme

Olaylara Tasarruf Etme
Bazen çok istediklerimiz vardır. Planlarımıza göre maalesef bunlar oluşmaz. Oluşumundaki eksiklikler ise, yapıcı düşüncenin zayıf olmasıdır. Düşüncelerimizi hedefe odaklarken attığımız enerjinin de çok zayıf olması olayları istediğimiz yöne çekilememesine vesile olur.
Neden zayıf enerji yüklüyüz? Yıldızımız düşük. Kısmetimiz kapalı gibi söylemler bu nedenle yapılır. Çare yolları ararız.
Bu çareleri aramamıza rağmen yine istediğimiz istekleri kendimize çekemediğimizi görürüz. Bunu tek bir sebebi vardır. O da salgıladığımız frekanstır. Yıldızımızla bir alakası yoktur. Yıldızları bile harekete geçirebilmek için doğru frekanslar kullanmalıyız.
Bir çok olumlama ve imgeler uygulamalar vardır. Bunlarda başarılı olmanın tek yolu beynimizden geçer. Eğer beynimiz isteklerimiz doğrultusunda yayın yapmıyorsa istekler belirsiz bir zamana ertelenebilir. Ya da hiç oluşmaz.
Beynin frekansını doğru kullanmak:
Sakin bir ortamda Allahın Evvel ismini okuyarak gevşeyiniz.
Evvel isminden sonra gevşediğinize kanaat getirirseniz Rezzak Allah esmalarını 33 kere okuyunuz.
Peşine Rezzak Gani Allah esmalarını okuyunuz. 33 kere olabilir.
Artık beyin yapıcı görsele hazırdır. İstediğiniz olayları bu aşamada imgeleyin. Yaşıyormuş gibi görüntüleyin. Beyin burada yaydığı enerji ile size istenilen yönde hedefe varmanız için gerekli enerjiyi verecektir. 

Hiç yorum yok: