26 Mayıs 2013 Pazar

"Ruhsal ve dünyasal" bilgelik sayıları olan kişilerde benzerlik ve ayrımlar..

Kişinin doğum tarihi kendi şifresidir.Bu şifreyi numeroloji çalışmasıyla açtığımızda iç ve dış potansiyelleri görmek, bireyin kendini ve çevresindekileri tanıması çok daha kolaylaşmış oluyor.

Kişinin doğum şifresinde ruhsal ve dünyasal bilgelik sayısı varsa eğer;

Dünyasal bilgelik sayısı olanlar yaşama sıkı sıkıya bağlı olup güçlü olduklarını yapabileceklerinin en iyisini yapmak için var güçleriyle çalışırlar.Kendilerini hep güvende hissetmek ve güven vermek isterler.

Bu sebeple oldukça ağır sorumluluklara kolaylıkla atılabilirler.Para kazanmak kolaydır onlar için.Her işte mantık arar ve soru sorarak iş yaparlar.Kendi doğrularını kabul ettirmeyi sever ve onaylandığından memnun olurlar.

Yoğun güven duygularının altında güvensizlik olduğunun farkına varmak istemezler çünkü bu durum egolarını zedeleyebilir .

Çok dürüsttürler ,sevdiklerine sıkı sıkıya bağlanırlar ve herhangi bir olumsuz durum (onların bakışısına göre)güvensizlik yaratıp aradaki bağ güçsüzleşip içlerinde yaşayarak daha derinlere hapsederler duygularını.

Derinlerde oldukça yoğun birikmiş duygu vardır.Bu nedenle denge sorunu yaşadıklarında sertleşip tepkiselleşebilir ve kırıcı ollabilirler.

Oysa sevgi doludurlar.Sevgilerini göstermek bile zayıflık olarak algılanacağışüncesiyle içlerinde yaşamayı tercih eder sonra sevgisizlikten şikayetçi olabilirler.Öyle duygu yüklü mantık çerçevesinde realite yaratırlarki kendileri bile gerçek olduğunu sanabilirler.

Toprak elementi özelliklerinden dolayı ne ekerseniz o biçersiniz..:)Gül ekip lale vermezler yanii:)Ektiğiniz tohumu sulamanız (duygu-sevgi) çabuk ürün vermesine yararlı olur.Her çiçeğin tohumunu alır neyle beslerseniz onu verir..Amaaa kendi duygusalmış gibi görünür aslında değildir..:)İç dünyalarıda çok geniş olmasına rağmen içeride biriktirmek yorar ve zaman zaman volkan gibi kükreyebilirler.Saygı ,güven,ciddiyet,mantık ön plandadır..

Ruhsal bilgelik sayısı olanlar da,herşeyi bildiklerini bilirler çok açıklama yapmak yerine nötr kalmak tercihleridir.Tüm sayıların potansiyellerini barındırırlar.Oldukça yoğun bilgi akışı olduğundan karar verirken nötr olmaları gerekir ki hepsini birarada dengede kullanabilsinler.

Yaptıkları herşey benzersiz olsun istediklerin herşeyi öğrenmek için çalışır dururlar.Çalışmayı çok severler diğer grup gibi ancak esnektirler bu gruptakiler.Diğer grup çocuk gibi görüp canları sıkılırken onlar keyifle iş yapmayı severler.

Diğer grup kolay değişmek istemez sabit baktığı için ,bu gruptakiler farklı işlerde başarılı olurlar.Herhangi bir konuda bilmediklerini düşünmenize rağmen hiç tahmin etmediğiniz yanıtlarla karşılaşırveşaşırabilirsiniz.

Yetenekleri sınırsızdır.Diğer grubun canının sıkıldığı durumlar onları şaşırtabilir çünkü diğer gruptakiler aşırı mantık tarafından baktıklarından dolayı işin içinde kaybolurlar.Ruhsal bilgelikte hisler çok güçlüdür.

Bildiğini söylemekten ziyade yapmayı tercih eder. Öğrenmek yaşamdaki felsefesidir.Onu itekleyerek sürekli yeni bilgi peşinde koşturan ruhsal iç güdüleridir.

Öğrenir ve yaşam biçimiyle farkında olmadan öğretir .Herkes çok saf olduklarını kolay yola gelebileceklerini düşünmesine rağmen hisler gerekli hatırlatmaları yapar ve istenilen gibi olmayabilirler.Bu da onların zaman zaman kibirli olduklarışüncesini düşündürebilir.

Önde olmak diğer dünyasal grup için geçerliyken ,ruhsal grup için bu çok önemli değildir.Herşeyi bir bütün içinde hissederler ve önde olmak basit gelebilir.Tabiiki bu çalışma içindeki tüm potansiyellerle ilişkilidir.Burada sadece genel bir yorum var.

Her ne potansiyelimiz var ise yaşamın içinde hepimiz ayrı birer noktayız.Tüm noktalardan bir bütün oluşturuyoruz.Bütünün içinde sevgi -saygı-hoşgörüyle BİZZ olalım hep birlikte..


Sevgiler
SerpiL HıdıroğLu



 

Hiç yorum yok: